maandag 27 september 2010

Tuinboekje - Garden minibook


Hallo allemaal, Hi everybody,

Gisteren was mijn moeders verjaardag. Daarom heb ik voor haar dit mini tuinboekje gemaakt. Er zitten 12 maanden in. Per maand zit er links een kaart met alle werkzaamheden voor die maand. rechts zitten nu nog witte kaartjes, maar het is de bedoeling dat ze gedurende het jaar elke maand een foto maakt van haar tuin en het kartje dus vervangt door de foto.

Yesterday it was my Mom's birthday. therfor I made her this mini garden book. For each month I made a page. On the rigth side there are cards in with all the work that can be done in that month. On the left side I have placed white cards that needs to be replaced by photo's of her own garden taken in that specific month.

De kaft heb ik gemaakt van chipboard, de binnen pagina's van cardstock. Het papier dat ik gebruikt heb is de Botanical serie van Graphic 45. Voor de rest heb ik allemaal zelfgemaakte bloemtjes gebruikt. Gemaakt met divesre ponsen. Het boekje heeft de maat van 1 A4tje.

The cover I have made from chipboard. The inner pages have been made of cardstock. The paper I have used is the Botanical serie of Graphic 45. For the rest I have home made all flowers with all kind of punches. The size off the book is about 1 A4.

Je kan alle pagina's bekijken in mijn Picasa fotoalbum:
You can see all pages in my Picases photo album:

Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer.
Thanks for looking and till next time.

Ellen

zaterdag 11 september 2010

Het aftellen is begonnen! 8 & 9 oktober Demodagen Doe@Ding



Hallo allemaal,

Het aftellen is begonnen op het blog van Doe&Ding voor de Demodagen op 8 & 9 oktober in het Atlas Hotel in Spijkenisse. Ook ik zal beide dagen aanwezig zijn. Ik zal de demonstratie verzorgen voor JustRite stempels. Ik heb dit van het voorjaar ook gedaan, maar er zijn zoveel nieuwe aanvulsets verkrijgbaar dat ik nog genoeg inspiratie heb om nogmaals een demonstratie te verzorgen. Tevens zal ik mijn nieuwe workshops voor dit najaar laten zien en kan je je voor de workshops inschrijven op de demodagen.

Ik zal de komende weken regelmatig wat sneek previews hier op mijn blog laten zien van alles wat ik gemaakt heb voor de demodagen. Dus kom regelmatig even langs en laat gerust een berichtje achter.

Tot ziens op 8 en/of 9 oktober!

Ellen